Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 24 Januari 2007 Gemeente Harenkarspel vraagt subsidie voor servicepunt Sint Maarten

Voor het ontwikkelen van een servicepunt in het dorp Sint Maarten wordt aan de provincie een verzoek gedaan om 50.000,- euro subsidie.

Dit past in het plan om Sint Maarten een pilotproject te maken voor verbetering van de leefbaarheid in dit dorp. Een servicepunt combineert zaken als post, stomerij, geldautomaat en dergelijke.

Er is in Sint Maarten namelijk geen winkel meer en dit lijkt ook niet meer haalbaar. Het dorp heeft 975 inwoners. Van de gevraagde subsidie wil het college 10.000,- euro besteden aan een haalbaarheidsonderzoek, een bedrijfsplan en 30.000,- euro voor eventuele verbouwing van het dorpshuis. Het projectplan wordt in het eerste kwartaal van 2007 uitgewerkt. Op 30 januari heeft het college een bespreking met de dorpsraad van Sint Maarten en zal ondermeer de leefbaarheid van het dorp worden besproken. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl