Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 14 Februari 2007 Gemeente Texel vraagt organisaties om toekomstvisie

De gemeente Texel heeft maatschappelijke organisaties, instellingen, belangengroepen en brancheorganisaties een brief gestuurd met het verzoek om een toekomstvisie op papier te zetten.

De visies zijn bouwstenen voor het project "Ruimte voor ontwikkeling - Zorg voor de toekomst", wat o.a. moet resulteren in herziening van het Bestemmingsplan Buitengebied, actualisering van de Structuurvisie Texel 2020 en een beleidsvisie voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.

Door de organisaties al in het voortraject te betrekken, hoopt de gemeente kwalitatief goede en breed gedragen plannen te ontwikkelen. Momenteel verkeert het project nog in de analysefase. Dat betekent dat eerst wordt geinventariseerd wat er allemaal belangen, behoeften en wensen aanwezig is. Voor de analyse wordt de eerste helft van dit jaar uitgetrokken.

Reacties voor 1 maart

In de brief aan de organisaties verzoekt de gemeente om voor 1 maart aanstaande te reageren. Hiervoor is een formulier ontwikkeld. Men hoeft zich niet perse tot de vraagstelling te beperken; ook andere punten kunnen naar voren worden gebracht. Het formulier is meegestuurd, maar tevens de downloaden vanuit de rubriek Projecten.

Voorts biedt de gemeente aan om een presentatie te verzorgen, bijvoorbeeld tijdens bestuurs- of ledenvergaderingen. Belangstellende organisaties die geen formulier hebben ontvangen, kunnen deze alsnog opvragen bij mevrouw S. van der Werf van de gemeente Texel. Individuele burgers hoeven nog niet te reageren, maar worden later uitgebreid bij het project betrokken. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl