Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 08 Maart 2007 Publieksbalie in gemeentehuis Harenkarspel geopend

Zowel voor Burgerzaken, Wmo, betalingen voor de belasting en aanvragen voor bouwvergunningen kunnen inwoners terecht aan deze Publieksbalie op de begane grond in het gemeentehuis van Harenkarspel.

Er zijn meerdere loketten en er is een zitgedeelte gemaakt. De dienstverlening aan de balie wordt in later stadium nog uitgebreid, zodat in de toekomst alle diensten en producten via de Publieksbalie aangeboden worden.

De beide wethouders openden de balie omdat deze gemeentelijke service zowel de Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo (wethouder Myrthe Scheltema de Heere) als de gemeentelijke dienstverlening (wethouder Marius Kant) betreft. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl