Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 14 Maart 2007 Hilda Raasing nieuwe gemeentesecretaris / algemeen directeur gemeente Den Helder

Mevrouw H. (Hilda) Raasing is op 13 maart benoemd in de functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Den Helder. Deze functie is vacant geworden door het vertrek per 1 december 2006 van de heer A.J. van den Berg naar de gemeente Zaanstad.

De benoeming vond plaats na een unanieme voordracht van de selectiecommissie. Die commissie bestond uit vertegenwoordigers van het College, het management en de Ondernemingsraad. Tevens maakte als adviserend lid een vertegenwoordiger van de gemeenteraad deel uit van de commissie.

De Ondernemingsraad ondersteunde de voordracht met een positief advies.

Mevrouw Raasing, geboren 5 juli 1956, is sinds begin 2004 gemeentesecretaris van Enkhuizen. Voor die tijd was zij werkzaam bij de gemeente Amsterdam, onder meer als hoofd van het stafbureau van de gemeentesecretaris, als sectorhoofd Algemene Zaken Binnenstad en als hoofd Reiniging, stadsdeel Centrum.

Mevrouw Raasing zal per 1 juni as. in dienst treden. Dat betekent dat de heer P.L. Polhuis, die de functie tijdelijk heeft waargenomen, dan Den Helder weer zal verlaten. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl