Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 29 Maart 2007 Anna Paulowna wordt in beeld gebracht door CycloMedia

Het bedrijf CycloMedia fotografeert de komende weken de hele gemeente Anna Paulowna. Een Opel Corsa, voorzien van een speciale camera op het dak, rijdt door de gemeente om 360° panoramafoto's te maken. De auto van CycloMedia rijdt over alle openbare wegen en stopt om de 10 meter om een foto te maken. Het werk staat gepland tot 10 april.

Bestemd o.a. voor de overheid

De dienstverlening van CycloMedia richt zich op de zakelijke markt. De 360º panoramafoto's worden onder andere gebruikt door gemeenten, provincies, rijksoverheid en makelaars. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt voor inventarisatie van de buitenruimte, afhandeling van vergunningaanvragen en het beantwoorden van vragen van burgers.

Meer informatie

CycloMedia benadrukt dat de gegevens niet worden gebruikt voor direct-marketingdoeleinden. Meer informatie is te vinden op: www.cyclomedia.nl (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl