Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 02 April 2007 Stefan Hulman Burgemeester Den Helder

De gemeenteraad van Den Helder draagt de heer Stefan Hulman (41) bij de Kroon voor als nieuwe burgemeester van Den Helder. De heer Hulman volgt Jeroen Staatsen op, die in oktober 2005 samen met de voltallige wethoudersploeg vertrok na een ernstige bestuurscrisis. Sinds die tijd is Geke Faber waarnemend burgemeester.

Hulman was van 2002 - 2006 namens de VVD wethouder van Rotterdam. In die functie was hij verantwoordelijk voor verkeer en vervoer, regionale samenwerking, kunstzaken & mediabeleid en dagelijks bestuurder van de stadsregio Rotterdam (verkeer en vervoer). Hulman heeft een bestuurskundige achtergrond en heeft voor zijn wethouderschap voornamelijk personele functies bekleed. Daarnaast was hij beroepsofficier bij de Koninklijke Landmacht.

Als de benoeming door de Kroon een feit is, treedt de nieuwe burgemeester op 1 juni in functie.

Een vertrouwenscommissie uit de gemeenteraad heeft de sollicitatieprocedure begeleid. Bij de keuze uit (13) de kandidaten heeft de commissie de voorkeur van de inwoners van Den Helder meegewogen. Die was meegenomen in de profielschets voor de nieuwe burgemeester en tot stand gekomen na een enquete die vorig jaar onder de Helderse bevolking is gehouden. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl