Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 09 Mei 2007 Artistieke visie gezocht op provincie van de toekomst

Hoe ziet de provincie van de toekomst eruit? En hoe maakt die gebruik van de elektronische mogelijkheden?

Beeldend kunstenaars of dichters die een artistiek antwoord op bovenstaande vragen hebben, kunnen meedoen aan een expositie die in november van dit jaar wordt gehouden in het provinciehuis van Flevoland.

De expositie wordt georganiseerd ter afsluiting van het programma e-Provincies, dat zich de afgelopen jaren heeft beziggehouden met het verbeteren van de elektronische dienstverlening door de provincies. Dit werk wordt voortgezet door het IPO, het Interprovinciaal Overleg.

Bijdragen aan de expositie worden tentoongesteld in één van de zalen van het provinciehuis. Bovendien kunnen afbeeldingen ervan worden opgenomen in een boekje over het thema elektronische provincie.

Wilt u deelnemen aan deze expositie? Neem dan contact op met Dayena Schoo van e-Provincies, . (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl