Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 10 Mei 2007 Asbest op terrein ‘oude’ gemeentewerf Breezand

In verband met de bouw van de wijk Breezand-Zuid heeft de gemeente begin maart bodemonderzoeken laten doen op onder andere het terrein van de ’oude’ gemeentewerf aan het Ceresplein in Breezand. Het onderzoek heeft de aanwezigheid van asbest aangetoond.

Het asbest is onder het maaiveld in minimale concentraties aanwezig. Het zit zo diep dat deeltjes niet spontaan vrij in de lucht kunnen komen. Er is op dit moment geen gevaar voor de volksgezondheid.

De gemeente laat op basis van het eerste onderzoek een tweede onderzoek uitvoeren. Dat tweede onderzoek begint in de eerste week van mei. De resultaten van het onderzoek worden niet voor juni verwacht. Het terrein is niet meer vrij toegankelijk. De gemeente heeft het terrein afgezet met hekken en lint. De omwonenden van het terrein zijn met een brief op de hoogte gesteld. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl