Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 26 Juli 2007 Uitreiking eerste `Mooi-Nederland` Den Helder postzegel

Op 24 juli 2007 is door TNT Post de eerste 'Mooi-Nederland' Den Helder postzegel uitgereikt aan loco-burgemeester C.J.M. Hienkens. De eerste Den Helder postzegel werd namens TNT Post uitgereikt door Annerie Lekkerkerker, manager marktmanagement.

Vanwege het nautische karakter van de postzegel vond de uitreiking plaats in het gebouw Geschutsmakerij van het Marinemuseum. Na overhandiging van de zegels, gebruikte loco-burgmeeester Hienkens de eerste zegel om een kaart te sturen aan de heer en mevrouw H.W. Stapel-Poll, die onlangs 60 jaar getrouwd waren.

De Helderse postzegel is vanaf 24 juli in Den Helder verkrijgbaar bij de lokale (postzegel) verkooppunten. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl