Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 23 Augustus 2007 Gemeenteraad Den Helder live via internet

De raad van de gemeente Den Helder gaat met haar tijd mee: vanaf maandag 27 augustus worden de raadsvergaderingen rechtstreeks via internet www.denhelder.nl (Gemeenteraad, Kijk live mee) weergegeven. De uitzendingen beginnen iedere maandag om 21.30 uur.

De gemeente werkt bovendien aan archivering van de vergaderingen in beeld en geluid. Binnenkort zijn (fragmenten uit) de vergaderingen ook uit het archief op te roepen via de website. De beelden worden daarbij gekoppeld aan de agenda en de betreffende stukken.

De gemeente is verder in gesprek met de Lokale Omroep Stichting (LOS), om de raadsvergaderingen ook via de tv (kabel) aan te bieden.

De gemeente probeert met deze faciliteiten de inwoners nog meer te betrekken bij de gemeentepolitiek.

De investeringskosten (€ 65.000,00) kunnen worden weggestreept tegen die van de notulisten die de gemeente tot nu toe voor iedere vergaderingen moest inhuren om de bijeenkomsten te verslaan. De investering is daarom budgettair-neutraal. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl