Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 05 September 2007 Gemeente Harenkarspel praat met verenigingen en instellingen over vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk vergroot de leefbaarheid van een gemeente. Het is goed voor de zelfredzaamheid van de inwoners. Het zorgt ervoor dat mensen minder snel in een sociaal isolement terecht komen. Gemeente Harenkarspel heeft dan ook belang bij het vrijwilligerswerk en wil graag dat het goed blijft functioneren. Dit wil de gemeente steunen en stimuleren.

Omdat er momenteel wordt gewerkt aan vernieuwing van het beleid, organiseert gemeente Harenkarspel op woensdagavond 19 september een bijeenkomst met zoveel mogelijk mensen die (in Harenkarspel) vrijwilligerswerk doen.

Binnenkort ontvangen de verenigingen, instellingen en maatschappelijke organisaties een uitnodiging van de gemeente voor deze bijeenkomst van 19 september, aanvang 19.30 uur in het gemeentehuis. Mocht u de uitnodiging op 15 augustus nog niet ontvangen hebben, dan kunt de vereniging of instantie aanmelden bij de balie of het Wmo-loket in het gemeentehuis.

Voor informatie kunt u bellen met de afdeling Wmo, ma. t/m vr. van 9.00 tot 12.00 tel. 0226-396 663. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl