Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 11 Oktober 2007 NW8 intensiveert lobby naar Brussel

NoordWest8 gaat de lobby richting Brussel intensiveren en verder vormgeven. Wethouders en met name raadleden worden hier nadrukkelijk bij betrokken en ondersteund. NoordWest8 wil de lobbyactiviteiten versterken en verduidelijken. NoordWest8 gaat de komende drie jaar negen keer met een bus naar Brussel (Europese Commissie) of Straatsburg (Europees Parlement) met daarin raadsleden en wethouders uit het gebied van NoordWest8.

Deze lobby wordt begeleid en voorbereid door een begeleidingsgroep van NoordWest8. Hierin zitten: Dhr. Van Veldhuizen (burgemeester van Hoorn), Dhr. Verbeek (voorzitter VHNG), gedeputeerde van de provincie Noord-Holland Mevr. Kruisinga, Dhr. Piet (wethouder in Heerhugowaard) en NoordWest8-voorzitter Dhr. Verburg.

NoordWest8 bereidt het lobby programma samen met de Europese Unie en de provincie voor. Hier worden ook Nederlandse afgevaardigden in de EU-fracties bij betrokken. Vanuit zijn positie als bestuurslid van het Vlaams Nederlands Huis bekijkt NoordWest8-voorzitter Bob Verburg de mogelijkheid om dit Huis in Brussel een rol te geven bij het lobby programma. (Bron: NW8)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl