Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 19 Oktober 2007 Leden Provinciale Commissies brachten bezoek aan Petten

Op dondermorgen 27 september brachten de leden van de Commissies Water, Agrarische Zaken, Milieu, Economie & Natuur en Ruimtelijke Ordening & Grondbeleid een bezoek aan Petten.

Gesproken werd over “versterking van de twee Zwakke Schakels in de kust, te weten de smalle duinenrij bij Callantsoog en de Hondsbossche- en Pettemerzeewering” en de inpassing daarbij van het project “Petten aan Zee”.

Wethouder Piet Morsch gaf een toelichting over de inzet van de gemeente Zijpe hierbij. Aansluitend sprak de voorzitter van de stuurgroep Marina Petten, de heer J.J. de With over het project “Petten aan Zee”, waarna gelegenheid was voor het beantwoorden van vragen en discussie.

Rond de klok van 11 uur vertrok de groep gezamenlijk in een bus voor een korte rondrit door het dorp Petten met een bezoek aan “de Dijk te Kijk”.

Na de lunch werd het programma voortgezet met een toelichting over de werkwijze van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl