Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 26 November 2007 Provinciale bekendmakingen op maat

De provincie Noord-Holland publiceert haar bekendmakingen niet alleen in de krant en op haar eigen website, maar sinds kort ook op www.overheid.nl.

Bezoekers van de site kunnen eenvoudig op postcodegebieden zoeken welke vergunningen en ontheffingen de provincie heeft verleend. De site biedt ook een gratis attenderingsservice. Wie zijn e-mailadres achterlaat ontvangt wekelijks de voor hem of haar relevante bekendmakingen.

Waarom als inwoner elke week het plaatselijke krantje doorspitten naar alle bekendmakingen, terwijl u eigenlijk alleen geïnteresseerd bent in de vergunningen en ontheffingen die betrekking hebben in uw eigen wijk? Dat is de gedachte achter de zoekdienst op overheid.nl.

De provincie geeft diverse beschikkingen af. Bijvoorbeeld een milieuvergunning voor een bedrijf, een vergunning voor de verbouwing van een provinciaal monument of een ontheffing op de flora- en faunawet voor het jagen op bepaalde diersoorten. Deze beschikkingen worden altijd in de lokale kranten gepubliceerd. Wie snel en op maat (op postcode gebied) wil zoeken kan daarvoor nu terecht bij de zoekdienst op overheid.nl. Ook een gratis abonnement waarmee u via de e-mail automatisch op de hoogte wordt gesteld behoort tot de mogelijkheden.

Naast de provincie zijn ook diverse Noord-Hollandse gemeenten en waterschappen aangesloten bij de zoekdienst. Dus bijvoorbeeld ook kap-, lozings- en bouwvergunningen worden op de site vermeld. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl