Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 04 Januari 2008 Kerstbomeninzameling ook op oude gemeentewerf Smidsweg

De gemeente Anna Paulowna houdt op woensdag 9 januari 2007 een kerstbomeninzamelactie en vraagt de jeugd om een handje te helpen. Hiermee kun je een aardig zakcentje verdienen, want voor iedere kerstboom wordt 30 eurocent gegeven. Kerstbomen kunnen worden ingeleverd op verschillende locaties in de gemeente. Aan het rijtje locaties is ook het terrein van de voormalige gemeentewerf aan de Smidsweg toegevoegd, zodat de kinderen uit Kleine Sluis met hun bomen niet helemaal naar De Ark in Spoorbuurt hoeven te lopen of fietsen.

Inzamellocaties

Op de volgende locaties kunnen inwoners op woensdag 9 januari van 13.00 tot 15.30 uur terecht voor het inleveren van kerstbomen:

Versnipperen

De gemeente vraagt aan haar inwoners om kerstbomen niet met het groente- fruit en tuinafval (groene rolemmer) mee te geven. Volgens HollandCollect, waar al het groene afval gecomposteerd wordt, geven ze veel problemen doordat de stammen van de bomen niet composteren. Om die reden worden kerstbomen versnipperd.

De snippers worden verspreid in plantsoenen om onkruid tegen te gaan. Ook worden de snippers gebruikt bij het onderhoud van wandelpaden.

Inleveren op andere data

Kerstbomen kunnen ook in worden ingeleverd bij Holland Collect, gevestigd aan de Zijperweg 12B-C te Schagen. De openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 15.30 uur. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl