Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 11 Januari 2008 A. de Jong nieuwe voorzitter Kamer van Koophandel Noordwest-Holland

Als gevolg van de gewijzigde wet op de Kamers van Koophandel, die per 1 januari in werking trad, is medio december de functie van voorzitter vacant geworden.

Het Algemeen Bestuur van de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland heeft A. de Jong uit Volendam benoemd tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Fritz Conyn op. Tot plaatsvervangend voorzitter is B.O.B. Haitsma uit Den Helder gekozen.

Zowel Alfred de Jong als Bob Haitsma maakt deel uit van het Dagelijks Bestuur van de Kamer. Hun benoeming als lid van het presidium geldt voor een periode van 6 maanden.

Alfred de Jong (1951) is lid van het directieteam van de Rabobank Waterland en Omstreken te Purmerend. Bob Haitsma (1946) heeft een management en adviesbureau en is als zodanig momenteel werkzaam als directeur van het projectbureau dat de Tall Ships Manifestatie 2008 in Den Helder voorbereidt. Daarnaast heeft hij bestuursfuncties in de ondernemerswereld.

Het Algemeen Bestuur van de Kamer heeft uitgesproken dat de voorzitter een onafhankelijke positie dient in te nemen. Bij voorkeur is hij/zij niet uit de kring van het Algemeen Bestuur afkomstig.

Met het oog hierop is een bestuurscommissie ingesteld die tot taak heeft een externe kandidaat voor het voorzitterschap te selecteren. Deze commissie staat onder leiding van de oud-voorzitter van de Kamer, Fritz Conyn. Verwacht wordt dat de commissie haar opdracht in de loop van het jaar realiseert.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl