Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 15 Januari 2008 Kwartiermaker haven aangesteld

Onlangs heeft het college van burgemeester en wethouders de heer Mark van der Horst voor een periode van drie maanden benoemd tot kwartiermaker van de haven. Hij is op 1 januari jongstleden gestart met het verder vormgeven van de visie- en strategieontwikkeling van de haven.

Als voormalig havenwethouder van Amsterdam heeft de heer Van der Horst ervaring opgedaan met havengebonden ontwikkelingen. Daarnaast is hij betrokken bij de ontwikkeling van de haven van IJmuiden. In het verleden heeft hij de opleiding maritiem officier gevolgd aan de Hogere Zeevaartschool in Amsterdam. Als voormalig wethouder van Amsterdam en voormalig burgemeester van Heemskerk beschikt de heer Van der Horst over een uitstekend bestuurlijk netwerk om publieke en private partijen te verenigen. Tevens is hij voorzitter van MKB-Amsterdam en commissaris van Glasvezelnetwerk Amsterdam.

De heer Mark van der Horst gaat in samenspraak met de partners van het (haven)bedrijfsleven een programma samenstellen voor de toekomst van de haven. Daarnaast zal hij het college van burgemeester en wethouders adviseren over de toekomst van de Havendienst. Hierbij wordt onderzoek gedaan naar de specifiek voor Den Helder meest optimale organisatievorm voor het havenontwikkelbedrijf en de beheersorganisatie. De voorstellen dienen uit te monden in een concreet plan van aanpak.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl