Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 16 Januari 2008 Sonja Bakker krijgt de groe(n)ten van Agriport A7

In november is het nieuwste boek van Sonja Bakker gepresenteerd in Amsterdam. Onder belangstelling van de media presenteerde de dieetgoeroe ‘Gezond Genieten met Sonja’, een boek met feestelijk gezonde maaltijden. Met het volgen van de recepten uit dit boek komen we ‘Sonja-proof’ de feestdagen door. De populaire schrijfster uit Noord-Holland weet dat gezond heel lekker kan zijn.

Daarom kregen alle aanwezigen een pakket van kwaliteitsproducten uit de Kop van Noord-Holland met daarin verse groenten uit Agriport A7 en omgeving en het nieuwe dieetboek. Bezoekers van de presentatie kunnen nu meteen aan de slag met het bereiden van lekkere en verantwoorde maaltijden. Jack Kranenburg van Agriport A7 overhandigde het eerste Agriport-pakket aan Sonja Bakker. De bloemkool, prei, peen kwamen van Hiemstra BV, de paprika van Kwekerij de Wieringermeer en de snoeptomaatjes van Van Kester Grootscholten.

Door de korte lijnen tussen de teelt, handel en logistiek word het Agriport aanbod snel en vers bij de consument gebracht. (Bron: AgriPort A7)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl