Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 18 Januari 2008 Partiële herziening streekplan N-H Zuid en ontwikkelingsbeeld N-H Noord

Provinciale Staten van Noord-Holland hebben op 19 november en 17 december de partiële herziening van het streekplan Noord-Holland Zuid en de actualisering van het ontwikkelingsbeeld Noord-Holland Noord vastgesteld. De plannen liggen vanaf 14 januari ter inzage.

Met deze partiële herziening zijn de beide streekplannen in overeenstemming gebracht met de Nota Ruimte van het Rijk en is ingespeeld op een aantal actuele ontwikkelingen.

Het besluit van Provinciale Staten, de voordracht, de aanvaarde amendementen en moties, de ontwerpherziening en de relevante kaarten liggen vanaf 14 januari 2008 ter inzage op de volgende locaties:

U kunt de plannen ook via www.noord-holland.nl downloaden.

Geen beroepsmogelijkheden

In de partiële herziening van het streekplan Noord-Holland Zuid zijn geen concrete beleidsbeslissingen opgenomen. Daarom is het niet mogelijk om beroep in te stellen (artikelen 54 Wet op de Ruimtelijke Ordening, respectievelijk art. 8.5 lid 1 Algemene wet bestuursrecht).

Meer informatie

Een gedrukte versie van de partiële herziening van de streekplannen Noord-Holland Zuid en Noord-Holland Noord: Actualisering (inclusief kaart), waarin de aanvaarde amendementen en moties zijn doorgevoerd, is begin februari 2008 beschikbaar.

Exemplaren van het gedrukte plandocument kunnen dan tegen kostprijs (incl. verzendkosten) worden besteld bij het servicepunt van de provincie Noord-Holland, tel.: (023) 514 43 00.

Nadere inlichtingen over de inhoud van de herziening van de streekplannen Noord-Holland Zuid en Noord-Holland Noord: Actualisering zijn te verkrijgen bij: Paul Veldhuis, tel.(023) 514 33 23, en Gerard Kooman, tel.: (023) 514 31 00. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl