Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 03 Maart 2008 Statencommissie debatteert over Wieringerrandmeer ...

Maandag 3 maart 2008 buigt de Statencommissie Ruimtelijke Ordening en Grondzaken zich over de bestuursovereenkomst, het Masterplan en een aantal financiële zaken betreffende de aanleg van het Wieringerrandmeer.

Het is de laatste commissievergadering voor het besluitvormend debat door Provinciale Staten op 17 maart a.s. Behalve het Wieringerrandmeer zal de commissie ook van gedachten wisselen over de ruimtereservering in het Streekplan Noord-Holland Zuid ten behoeve van het toekomstig banenstelsel van Schiphol.

Behalve de commissie ROG vergaderen maandag ook de commissie Financiën, Europa, Personeel en Organisatie en de Rekeningencommissie. FEPO wordt om een oordeel gevraagd over de Agenda voor de Europese strategie en de Rekeningencommissie houdt de verantwoording van de fractiebijdragen tegen het licht. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl