Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 18 Maart 2008 Burgemeester Harenkarspel tekent overdrachtsovereenkomsten dierenasiel

Het regionale dierenasiel in aan de Ambachtsdijk in Kalverdijk/Tuitjenhorn neemt voor vier gemeenten in de regio een belangrijke taak over. Dat is de verplichte gemeentelijke taak om zwerfdieren op te vangen. Voor de overdracht van deze taak zijn nieuwe overeenkomsten gemaakt. Bestuurders van Harenkarspel, Niedorp, Zijpe en Schagen en het bestuur van het dierenasiel tekenen de overdrachtsovereenkomsten in deze periode.

Burgemeester Enno Brommet van gemeente Harenkarspel heeft de overeenkomst op maandag 17 maart om 16.00 uur ondertekend. Ook wethouder Blonk van gemeente Zijpe heeft op dat moment getekend, evenals wethouder Hans Heddes van Schagen.

Burgemeester Frank Weerwind van Niedorp tekent op 31 maart in het dierenasiel zelf als hij daar desgevraagd ook een rondleiding krijgt. Het bestuur van Stichting Dieren Opvang Centrum Schagen e.o. in Tuitjenhorn tekent eveneens de overeenkomst. In het contract staan de voorwaarden genoemd die de gemeenten stellen aan het Dierenasiel, dus wat de gemeente terugverwacht voor het leveren van een financiële bijdrage aan het asiel. Per inwoner is de gemeentelijke bijdrage 1,79 euro. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl