Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 25 Maart 2008 Militaire oefeningen Breezanddijk - 14 t/m 18 april

Van 14 tot en met 18 april 2008 houdt het Ministerie van Defensie op de Breezanddijk munitiebeproevingen. Er bestaat een mogelijkheid dat deze beproevingen overlast kunnen veroorzaken. De beproevingen in week 16 vinden plaats van 08.00 tot 16.00 uur.

Inwoners uit de gemeente kunnen zich melden met materiele schade ontstaan door deze beproevingen door contact op te nemen met:

Ministerie van Defensie
Afdeling Claims
De heer Tjipp Ernst
Telefoon: 070 - 339 67 01

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met bureau Communicatie en Externe Betrekkingen van het Regionaal Militair Commando West van de Koninklijke Landmacht. Telefoonnummer: 070 - 316 65 06. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl