Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 02 April 2008 Noordwest-Holland: Een regio die keuzes maakt - bijeenkomst 7 april

Maandag 7 april a.s. organiseert de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland in Warmenhuizen een bijeenkomst over de toekomst van de regio. Publieke regionale partners hebben een groot aandeel in het creëren van voorwaarden waarbinnen de regionale economie kan gedijen. Het is een van de eerste uitdagingen om de keuzes en de uitvoeringsmaatregelen vastgelegd te krijgen in de Provinciale Structuurvisie. Deze visie zal voor de komende 30 jaar richting bepalen. Het georganiseerd bedrijfsleven heeft in samenwerking met de TU Delft een programma ontwikkeld en wil zo dit proces een krachtige impuls geven.

Het resultaat wordt aangeboden aan Noordwest8 en de gemeenten in Waterland. De Kamer wil met gemeenten en andere partners op de bijeenkomst in gesprek gaan om te zien hoe en waar men elkaar kan versterken. Voor Noordwest8 is dit bij uitstek de gelegenheid om haar leden te raadplegen over de speerpunten die haar bestuur heeft vastgesteld en hoe deze zich verhouden tot de resultaten uit de visie van het bedrijfsleven.

Op de bijeenkomst wordt gesproken over hoe belangrijke regionale uitdagingen verankerd kunnen worden in een planologisch kader, hoe investeerders kunnen worden gevonden en hoe de regie over de uitvoering moet worden gevoerd.

Sprekers op de bijeenkomst zijn o.a. Alfred de Jong, voorzitter Kamer van Koophandel Noordwest-Holland, Jaap Bond, gedeputeerde provincie Noord-Holland, Friso de Zeeuw, professor TU Delft en Bob Verburg, voorzitter NoordWest 8.

De bijeenkomst start om halfdrie bij VEZET, Debbemeerweg 2, 1949 DK Warmenhuizen en duurt tot ca. 18.00 uur.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl