Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 07 April 2008 Informatieavond Petten gaf ruimte voor vraag en antwoord

Op 3 april jongstleden heeft Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier samen met Provincie Noord-Holland in Petten opnieuw een informatieavond georganiseerd. De aanleiding hiervoor was de vaststelling van de Startnotitie voor de versterking van de Hondsbossche en Pettemer Zeewering.

Door middel van presentaties werd toegelicht hoe het hoogheemraadschap tot de Startnotitie is gekomen. De versterkingsvarianten werden nogmaals gepresenteerd met de bijbehorende voor- en nadelen. En naast de soms ingewikkelde procedures om te komen tot een goed versterkingsplan werd tevens stilgestaan bij de inspraakprocedure. Tijdens de pauze werd het de bezoekers mogelijk gemaakt schriftelijk vragen in te dienen die vervolgens na de pauze uitvoerig werden besproken door de aanwezige deskundigen.

Binnenkort is onder "Verslagen en Rapporten" op www.kustopkracht.nl de verstrekte handout en de presentaties online inzien. (Bron: Kust op Kracht)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl