Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 11 April 2008 Harenkarspel in beeld door Cyclomedia

De komende weken fotografeert het bedrijf CycloMedia de gemeente Harenkarspel. Een Opel Corsa, voorzien van een speciale camera op het dak, rijdt door de gemeente om 360° panoramafoto's te maken. De gemeente gebruikt de foto's onder meer voor inventarisatie van de buitenruimte, afhandeling van vergunningaanvragen en het beantwoorden van vragen van burgers.

De auto van CycloMedia rijdt over alle openbare wegen en stopt om de 10 meter om een foto te maken. De foto's worden door CycloMedia opgeslagen in een bestand, gecombineerd met de coördinaten van de opnameposities.

Meer informatie

CycloMedia benadrukt dat de gegevens niet worden gebruikt voor direct-marketingdoeleinden. Meer informatie is te vinden op www.cyclomedia.nl (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl