Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 16 April 2008 Militaire Oefening op 21 t/m 25 april op Texel

De deelnemers aan deze oefening zijn militairen van 103 constructiecompagnie uit Wezep. Zij houden op Texel een oefening in het kader van hun opleiding. In genoemde periode krijgen de militairen een niveau 2 training, dat zijn voornamelijk militaire vaardigheden, op diverse locaties uit te voeren. Bewoonde gebieden worden zoveel mogelijk gemeden. De oefening begint aan op 21 april 2008 12.00 uur en eindigt op 25 april 2008 10.00 uur.

Door de oefenende eenheid is voor het gebruik van particuliere terreinen of objecten toestemming van de eigenaar(s) of beheerder(s) gevraagd. Er zal verder alles aan gedaan worden om hinder of overlast voor de burgers en het verkeer te voorkomen.

Voor eventuele vragen of klachten over de oefening kunt u contact opnemen met de terreinopzichter van het Regionaal Militair Commando West adjudant G. Prins tel: 0653397334. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl