Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 19 Mei 2008 Inloopmiddag zaterdag 7 juni - uitleg over startnotitie Kop van Noord-Holland (Kust)

Het provinciale bestuur heeft kennis genomen van de startnotitie voor de zeewaartse versterking van de kust tussen Petten en Den Helder en op 13 mei 2008 besloten om de m.e.r. procedure te starten. Eerder zijn landwaartse maatregelen al afgevallen voor dit gedeelte van de kust. De startnotitie beschrijft drie modellen om de Noord-Hollandse duinen op sterkte te brengen. Elk model biedt daarbij ook ruimte voor ontwikkeling van natuur en recreatie.

De startnotitie is tot stand gekomen in samenwerking tussen de provincie Noord-Holland en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Rijkswaterstaat en de gemeenten Zijpe en Den Helder. Ook ondernemers, bewoners en natuurorganisaties uit de regio hebben meegewerkt aan het ontwikkelen van de modellen.

Provincie en hoogheemraadschap organiseren op 7 juni een inloopmiddag om uitleg te geven over de inhoud van de startnotitie. Geintereseerden zijn van harte welkom tussen 14.00-16.00 uur in het strandpaviljoen Paal 6 in Julianadorp. Om 14.00 uur en 15.00 uur wordt er een presentatie gegeven. Zie ook bij "Verslagen en rapporten" op de website www.kustopkracht.nl. (Bron: Kust op Kracht)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl