Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 03 Juni 2008 Albert Moens kondigt vertrek aan

Gedeputeerde Albert Moens bekend gemaakt dat hij vanaf 1 juli stopt als gedeputeerde Milieu, Natuur en Gemeentelijke Samenwerking.

Dit is in goed overleg gegaan met de andere leden van het college van Gedeputeerde Staten. GS vinden het jammer, maar hebben respect voor zijn beslissing. Commissaris van de Koningin Borghouts: "Met name op het gebied van milieu verliezen we een stevige bestuurder."

De beoogde opvolger is Bart Heller van Groen Links. Naar verwachting zal hij in de Statenvergadering van 23 juni geïnstalleerd worden. Hierdoor is de continuïteit in de portefeuilles gewaarborgd en kan het werk gewoon door gaan.

De heer Moens start een eigen organisatieadviesbureau. De GS-leden wensen de heer Moens veel succes met zijn verdere loopbaan. Gedeputeerde Moens is lid van Gedeputeerde Staten sinds mei 2003. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl