Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 24 Juni 2008 Renovatie damwand in haven Schoorldam

De scheepswerf in Schoorldam wordt opgeknapt. Met name de beschoeiing in het water wordt vernieuwd. Er is ook een gemeentelijk deel van de damwand, plus een damwand in de haven en de kanaaloever.

Dit deel wordt gelijktijdig met de andere beschoeiingen opgeknapt. De gemeentelijke beschoeiingen zijn verzakt en moeten vernieuwd. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten een bijdrage van € 25.000,- te doen voor deze herstelwerkzaamheden. Er zijn verder particuliere plannen om de haven van Schoorldam uit te breiden.

De haven was wegens het historisch karakter opgenomen in het Structuurplan, maar alleen in de vorm van gemeentelijke medewerking aan particulier initiatief. Dit initiatief wordt afgewacht door het college van Harenkarspel. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl