Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 08 Juli 2008 Afscheid directeurbestuurder Willemsoord BV

De heer G.C.M. Bakker zal niet terugkeren als directeurbestuurder van Willemsoord BV. Gezondheidsredenen staan zijn terugkeer op korte termijn in de weg. In het belang van de verdere ontwikkeling van Willemsoord is derhalve besloten om het contract met de heer Bakker te beeindigen.

De heer G. Bakker is om gezondheidsredenen sinds 1 maart 2008 niet meer op Willemsoord aanwezig geweest. Op 1 april heeft de aandeelhoudersvergadering van Willemsoord BV de heer W. Haarsma benoemd als interim-bestuurder omdat het herstel van de heer Bakker langere tijd zou vergen. Inmiddels is duidelijk dat de heer Bakker op korte termijn niet kan terugkeren en wordt het contract beeindigd.

Samen met wethouder Fritzsche heeft de heer Bakker als directeurbestuurder de onderhandelingen met Libema gevoerd. Dit heeft er toe geleid dat de gemeente het volledige beheer over Willemsoord en de gebouwen heeft teruggekregen. De heer Bakker heeft voor Willemsoord een ondernemingsplan gemaakt. Dit heeft geresulteerd in de invulling van een groot aantal gebouwen.

Ook is de heer Bakker nauw betrokken geweest bij het concept Uitwerkingsplan Stadshart dat in april is verschenen. Willemsoord maakt daarvan een belangrijk onderdeel uit. Het Uitwerkingsplan is een belangrijk fundament voor de doorstart van Willemsoord. De heer Bakker heeft als directeurbestuurder van Willemsoord een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het plan.

Het gemeentebestuur van Den Helder is de heer Bakker zeer erkentelijk voor zijn inzet en passie om van Willemsoord een volwaardig stadsdeel te maken. Het fundament is hiervoor gelegd.

Op een later moment dit jaar is er gelegenheid voor alle relaties om tijdens een receptie afscheid te nemen van de heer Bakker als directeurbestuurder. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl