Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 12 Augustus 2008 Raad Den Helder debatteert over mogelijke verhuizing racecircuit op 19 augustus

De gemeenteraad van Den Helder debatteert in een extra raadsvergadering op dinsdag 19 augustus over de mogelijke verhuizing van het race-circuit van Zandvoort naar Den Helder.

Om deze extra raadsvergadering is verzocht door de raadsleden Biersteker-Giljou en Koning (CH), Dol-Cremers (GroenLinks) Post (SP), Abbenes en Wijker (Progressief Den Helder), Prins (PRINS-Voor behoorlijk bestuur) en Rijnten (PvdA).

Hoewel het onderzoek in opdracht van de provincie Noord-Holland naar de haalbaarheid van de verplaatsing van het circuit nog in volle gang is, willen de genoemde raadsleden nu alvast van hun collega’s horen hoe zij aankijken tegen de ontwikkelingen van Den Helder en of zij vinden dat een racecircuit daarin past. “Want stel dat de raad nu al ‘nee’ zegt tegen de eventuele verplaatsing, hebben al die vooronderzoeken dan wel zin?” zo vraagt de initiatiefneemster van de extra vergadering, raadslid Biersteker-Giljou zich af.

Voorafgaand aan het raadsdebat vinden presentaties plaats over de ruimtelijke aspecten van de verplaatsing door de fractie van de ChristenUnie en de heer Bonfrer (voorlichter van het circuit Zandvoort). Uiteraard zijn ook insprekers die avond van harte welkom.

De raadsvergadering begint om 19.30 uur en wordt gehouden in de raadzaal van het stadhuis van Den Helder aan de Drs. F. Bijlweg 20.

De stukken die op de agenda betrekking hebben (zoals die zijn aangeleverd door de verzoekers) zijn beschikbaar op de website van de gemeenteraad van Den Helder, http://gemeenteraad.denhelder.nl

De stukken liggen ook ter inzage in het stadhuis van 8 augustus 2008 (vanaf 16.00 uur) tot en met 19 augustus, 16.00 uur. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl