Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 03 September 2008 Het Andere Wieringerrandmeer financieel onhaalbaar

Plan Wierings Beraad geen alternatief voor Wieringerrandmeer

De Stuurgroep Wieringerrandmeer heeft vandaag officieel gereageerd op ' Het Andere Wieringerrandmeer ' van het Wierings Beraad. Deze reactie is tot stand gekomen na uitgebreide bestudering van het plan van Wierings Beraad, zowel door het Projectbureau Wieringerrandmeer als door een extern bureau dat over veel dossierkennis met betrekking tot het Wieringerrandmeer beschikt.

Het plan is niet alleen inhoudelijk, maar op verzoek van het Wierings Beraad ook financieel getoetst. Het rapport van het externe bureau bevestigt de eigen globale standpunten van de Stuurgroep over het plan. Deze standpunten luiden kort samengevat als volgt:

Een uitgebreide toelichting op deze punten vindt u in het rapport dat u kunt vinden op www.wieringerrandmeer.nl. Ook de brief van de Stuurgroep aan Wierings Beraad vindt u op deze website. (Bron: Wieringerrandmeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl