Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 18 September 2008 Mevrouw J. Sylvester waarnemend burgemeester Anna Paulowna

Mr. H.C.J.L. Borghouts, commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland, heeft in overeenstemming met de fractievoorzitters van de gemeenteraad mevrouw dr. J. Sylvester benoemd tot waarnemend burgemeester van Anna Paulowna.

De huidige burgemeester, de heer A.J. Pennink zal per 1 oktober 2008 zijn functie neerleggen omdat hij een nieuwe functie heeft aanvaard als Voorzitter van het College van Bestuur van de Stichting Voortgezet Onderwijs Kennemerland.

De procedure voor de benoeming van een nieuwe burgemeester zal worden gestart. De invulling van de burgemeestersvacature zal ruim een half jaar in beslag nemen.

Mevrouw Sylvester is ondermeer directeur van Spirit organisatieadvies BV en sinds 2003 lid van de Eerste Kamer. Eerder was zij onder meer werkzaam bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat, de gemeente Amsterdam en in de private sector.

Mevrouw Sylvester is 42 jaar en lid van de PvdA. Meer informatie op www.joyce-sylvester.nl. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl