Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 09 Oktober 2008 Een Andere Overheid op Texel, interactieve bijeenkomst 15 oktober

Op woensdag 15 oktober 2008 organiseert de gemeente Texel een interactieve bijeenkomst over (elektronische) dienstverlening.

Op deze avond willen we graag met u in gesprek raken over de projecten waar Texel mee bezig is in het kader van (elektronische) dienstverlening. Bijvoorbeeld het elektronisch loket en het stroomlijnen van klantcontacten. Wat betekenen die projecten voor u in de praktijk? En wat is de samenhang?

Van onze kant geven we van ieder project een korte samenvatting en besteden we in het bijzonder aandacht aan Digitale Uitwisseling in Ruimtelijke Processen (DURP) en de Omgevingsvergunning. Van u verwachten we inbreng van deskundigheid op uw vakgebied en ervaringen uit de dagelijkse praktijk.

Aanmelden voor de bijeenkomst Een andere overheid op Texel via www.texel.nl (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl