Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 11 November 2008 Werkatelier Ruimtelijke kwaliteit versterking Hondsbossche en Pettemer Zeewering - 18 november 2008

Op 30 oktober organiseerden Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en Provincie Noord-Holland een informatieavond over de versterking van de Hondsbossche en Pettemer Zeewering. Tijdens deze bijeenkomst heeft ingenieursbureau Arcadis haar ideeen voor kansen voor de ruimtelijke kwaliteit gepresenteerd. We zijn daarbij ook benieuwd naar uw ideeen voor toekomstige ruimtelijke ontwikkelingen in combinatie met de vier versterkingsalternatieven.

Daarom organiseren we op dinsdag 18 november een werkatelier waarin u uw mening over de ideeen die nu op tafel liggen kwijt kunt en suggesties aan kunt dragen.

Hiernaast ontwikkelt de gemeente Zijpe ook plannen voor Petten aan Zee. Kansen en bedreigingen van deze ontwikkeling zullen ook aan de orde komen. Hierbij willen wij expliciet vermelden dat de provincie geen besluit heeft genomen of het idee Petten aan Zee in de provinciale structuurvisie zal worden opgenomen.

Deze avond komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Korte toelichting op de ruimtelijke ontwikkelingsplannen van Arcadis en plannen Petten aan Zee.
  2. Werkateliers in subgroepen:
    - Reacties op de plannen van Arcadis;
    - Toepasbaarheid bouwstenen voor de ruimtelijke kwaliteit;
    - Kansen en bedreigingen ontwikkeling Petten aan Zee;
    - Nieuwe ruimtelijke ontwikkelingsideeen.

Alles uiteraard in de brede context van de versterkingsalternatieven.

Het werkatelier ruimtelijke ontwikkelingen zal plaatsvinden van 19.30 uur tot 22.00 uur in de Watersnip, Pettemerweg 4, 1755 KK te Petten aan Zee.

Op de informatieavond van 30 oktober heeft een aantal belangstellenden zich opgegeven voor dit werkatelier. Indien u ook mee wilt doen en zich nog niet heeft opgegeven, dan stellen wij u in de gelegenheid dit alsnog te doen.

Dit kan telefonisch bij Jolande Stijnman, projectassistente, via nummer 0299-39 14 86. Wij ontvangen uw opgave graag uiterlijk donderdag 13 november 2008. Degenen die zich al hebben opgegeven, hoeven niet opnieuw te reageren.

Enkele dagen van tevoren ontvangen de deelnemers het definitieve programma. (Bron: Kust op Kracht)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl