Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 11 November 2008 Geldprijs voor beste idee promotie karakteristiek landschap

Omdat de provincie inwoners en bezoekers wil laten kennismaken met het waterrijke cultuurlandschap in Noord-Holland, organiseert ze een prijsvraag. Het beste idee voor de ontsluiting en promotie van dit specifieke landschap wordt beloond met 10.000 euro.

Noord-Holland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door de eeuwen heen hebben mens en water het landschap gevormd. Polders, kanalen en meren zijn hier het resultaat van.

De provincie Noord-Holland wil inwoners en bezoekers het waterrijke cultuurlandschap laten ervaren en hen bekend maken met de geschiedenis. Daarom roept zij ondernemers, particulieren en (publieke) organisaties op om hun creatieve en innovatieve ideeën in te sturen. Hebt u een goed plan om mensen kennis te laten maken met waterrijk Noord-Holland? Stuur het in en wie weet wordt uw idee wel gerealiseerd.

Voorwaarden en criteria

Uw idee of plan moet een fysieke voorziening in een Noord-Hollands waterrijk cultuurlandschap zijn, die het speciale karakter van het gebied optimaal benut. De eerste prijs bestaat uit een geldbedrag van € 10.000,- om uw idee te realiseren en een fotoreportage van het gerealiseerde project. De tweede en derde prijs bestaan uit een geldbedrag van respectievelijk € 5.000,- en € 2.500,-. De inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op de volgende criteria:

Meer informatie en aanmelding

Via het aanmeldformulier op www.noord-holland.nl kunt u zich inschrijven voor deze prijsvraag, lees ook het wedstrijdreglement. Uw inzending moet vóór 15 december 2008 binnen zijn bij de Provincie Noord-Holland. In april 2009 maakt gedeputeerde Jaap Bond de winnaar bekend. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl