Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 12 November 2008 Provinciale State stellen begroting 2009 vast

Provinciale Staten van Noord-Holland hebben maandag 10 november overeenstemming bereikt over de begroting van de provincie Noord-Holland voor 2009.

PS hebben ook de uitgangspunten vastgesteld voor de Tweede Investeringsimpuls Noord-Holland (TWIN-H). Voor de financiering van de TWIN-H-projecten worden de opcenten Motorrijtuigenbelasting ingezet. PS stemden in met het voorstel van Gedeputeerde Staten om daartoe het opcententarief te verhogen.

De agenda en stukken van de vergadering van 10 november zijn beschikbaar op www.noord-holland.nl. De Staten hebben tijdens hun begrotingsdebat een groot aantal moties en amendementen in stemming gebracht. Alle moties en amendementen, zowel aangehouden als aangenomen, zijn ook beschikbaar. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl