Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 18 November 2008 Herman Groenheide nieuwe directeur-bestuurder Willemsoord BV

De heer H. (Herman) Groenheide wordt de nieuwe directeur-bestuurder van Willemsoord BV in Den Helder. De heer Groenheide is momenteel werkzaam bij de gemeente Enkhuizen als productgroepmanager Middelen/Controller en Productgroepmanager Gemeentelijk Havenbedrijf.

Hij treedt op 1 december in dienst van de gemeente Den Helder en wordt vervolgens gedetacheerd bij Willemsoord BV voor een periode van 2,5 jaar. De belangrijkste opdracht voor de nieuwe directeur-bestuurder is de organisatie en financiele bedrijfsvoering van Willemsoord BV verbeteren.

Het college van burgemeester en wethouders heeft in augustus het bedrijf Fakton opdracht gegeven voor een doorlichtingsonderzoek naar de bedrijfsvoering van Willemsoord. Dit advies zal eind november beschikbaar zijn. Uit het nog lopende onderzoek heeft het college al wel het beeld bevestigd gekregen dat de nieuwe directeur-bestuurder een profiel moet hebben gericht op financieen en vastgoed beheer. Op basis daarvan is gezocht naar een opvolger van interim-bestuurder W. Haarsma. De heer Groenheide heeft ruime ervaring in de financiele sector als wel op het terrein van het vastgoedbeheer. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl