Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 19 November 2008 Tijdelijk schoolgebouw geplaatst in Warmenhuizen

De tijdelijke openbare basisschool aan de Remmerdel in Warmenhuizen is neergezet. Het plaatsen van de nieuwe lokalen gebeurde zoveel mogelijk in één dag.

Op 11 november om 4.00 uur (bijna nog nacht) kwamen de eerste vrachtwagenladingen aan. Er waren veertig vrachtwagenladingen nodig om de nieuwe units vanuit Uden te brengen naar Warmenhuizen. Tussen 4.00 en 5.00 uur stonden de eerste tien tot twaalf vrachtwagens opgesteld aan één zijde van de nabijgelegen Dergmeerweg in Warmenhuizen. Om 5.00 uur gingen de montageploegen aan het werk.

De tijdelijke locatie aan de Remmerdel wordt in het begin van 2009, na de kerstvakantie, in gebruik genomen door Openbare Basisschool Torenven, een kinderdagverblijf van stichting Kinderopvang Harenkarspel, buitenschoolse opvang en consultatiebureau Evean.

Het is de bedoeling dat alle nieuwe units op dinsdag 11 november werden geplaatst. Er komen nog oude units bij, bestaande noodlokalen van basisschool De Torenven aan de Dorpsstraat. Die verhuizing is gepland op 9 en 10 december. De bewoners aan de Remmerdel waren tevoren over de werkzaamheden geinformeerd per brief van de gemeente. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl