Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 19 November 2008 Eindejaarsbijeenkomst NoordWest8 op 17 december in Parkschouwburg Hoorn

Op 17 december aanstaande organiseert NoordWest8 in de Parkschouwburg in Hoorn een eindejaarsreceptie. Hoewel de organisatie van deze middag nog in volle gang is en we er daarom nog niet veel over kunnen loslaten, zal het programma in ieder geval voldoende ruimte laten om elkaar te ontmoeten en zo vlak voor de feestdagen nog even gezamenlijk stil te staan bij het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar de periode die voor ons ligt.

Naast dit informele deel zal er ook een inhoudelijk programma zijn waarin we dieper ingaan op de ontwikkelingen in de regio waar NoordWest8 bij betrokken is en waar we ook ongetwijfeld volgend jaar meer van gaan horen. Zo zullen we de plannen rond het onderwerp 'Duurzaamheid' en waar NoordWest8 het afgelopen jaar veel energie in gestoken heeft, aan u presenteren.

Inmiddels heeft ook onze nieuwe gedeputeerde Bart Heller al zijn medewerking aan deze bijeenkomst toegezegd. Noteert u de datum vast in uw agenda.

De bijeenkomst start om 14:00 uur en zal volgen op de Algemene Ledenvergadering waar de leden separaat nog een uitnodiging voor zullen ontvangen. (Bron: NW8)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl