Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 17 December 2008 Winternachtmarkt Agriport A7 levert Stichting AED 4000 euro op

Burgemeester Leegwater van de gemeente Wieringermeer heeft woensdag 10 december een cheque ter waarde van € 4.018,55 overhandigd aan Stichting A.E.D Wieringermeer. Dit is de opbrengst van de entree van de overdekte Winternachtmarkt en de verkoop van de paprika’s en wortelen, tijdens de officiele opening van plangebied Agriport A7 op vrijdag 28 november.

Ter ere van de officiele opening van plangebied Agriport A7 werd die dag een overdekte ‘Mega Winternachtmarkt’ georganiseerd met aansluitend een groot feest. Beloofd was, dat de entree van € 1 per persoon, in z’n geheel ten goede komt aan de Stichting A.E.D., een organisatie die reanimatiecursussen aanbiedt. Hiervoor heeft Rotary Wieringerland, die veel goede doelen steunt in de regio, zich tijdens de markt ingezet.

Kwekerij De Wieringermeer en Hiemstra BV stelden kosteloos paprika’s en wortelen beschikbaar voor de verkoop tijdens de markt. Ook de opbrengst hiervan was bestemd voor Stichting A.E.D. Wieringermeer. Dit vond de gemeente zo’n goed initiatief, dat burgemeester en wethouders om de beurt samen met enkele medewerkers achter de marktkraam stonden om deze groenten aan de man te brengen. Met succes; de opbrengst bedraagt in totaal: € 4.018,55. Meer informatie over stichting A.E.D kunt u vinden op: www.stichtingaed.nl (Bron: AgriPort A7)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl