Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 15 april 2009 MBO Clusius College Schagen wint derde prijs Paasveetentoonsteling Schagen

Het MBO Clusius College Schagen is bij de Paasveetentoonstelling 2009 te Schagen in de prijzen gevallen. Tijdens de beoordeling waarbij een speciale commissie lette op presentatie van de producten de originaliteit en aankleding van de stand behaalde het de derde prijs.

De MBO afdeling die zich met de richting plantenteelt speciaal richt op de bloembollenteelt in de regio Kop van Noord Holland en Texel stond er met een keur aan bloembollenproducten en Machines. De aankleding was door de vakrichting bloemschikken verzorgd en werd gecompleteerd door Clusius Bedrijfsopleidingen die voorlichting gaf over het cursusaanbod.

Voor meer informatie over de richting plantenteelt o.a. bloembollenteelt of een eventuele rondleiding voor nieuwe studenten kan met contact opnemen met MBO Clusius College Schagen tel 0224 212725. (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl