Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 27 oktober 2009 Informatiemarkt chronisch zieken op 6 november Noordwest-Holland

Op vrijdag 6 november organiseert MEE Noordwest-Holland, in samenwerking met de gemeenten Schagen, Zijpe, Harenkarspel en Anna Paulowna in het Makado Centrum een informatiemarkt voor chronisch zieken, mensen met een lichamelijke beperking en hun mantelzorgers. Het thema is dit jaar "Tijd voor Leven". Van 10.00 tot 16.00 uur kunt u deze markt bezoeken, de toegang is gratis.

De informatiemarkt wordt tussen 10.00 en 10.30 uur†feestelijk en verrassend geopend. Mis dit dus niet!

Op de markt presenteren regionale en landelijke organisaties hun diensten en mogelijkheden door het geven van informatie, voorlichting en advies, maar ook met voorbeeldmateriaal. De aanwezige organisaties helpen en ondersteunen mensen bij het maken van de juiste keuzen in de zorg en het sociale leven.

†'s Middags is er een modeshow met mensen met en zonder een beperking. De nieuwst collectie van winkeliers in het Makado wordt in deze show getoond. Winkeliers stellen hun kleding, accessoires of diensten kosteloos voor dit initiatief ter beschikking. Een leuk moment de nieuwste collectie voor deze herfst en winter van een andere kant te bekijken!

Deze dag is natuurlijk uitermate geschikt voor het ontmoeten van lotgenoten en mantelzorgers. De organisatie en het Makado hebben deze dag diverse verrassingen op het programma. Een heerlijk dagje uit dus.

Graag tot ziens op vrijdag 6 november 2009. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl