Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 19 november 2009 Leden NoordWest8 buigen zich over toekomst

Eind 2009 eindigt het mandaat dat NoordWest8 voor een periode van vier jaar heeft gekregen van haar leden. Ter voorbereiding hierop is begin dit jaar een werkgroep gestart met een traject van evaluatie en bezinning. De uitkomst hiervan zal op 9 december 2009 worden gepresenteerd tijdens de ALV in de vorm van vernieuwende voorstellen voor een andere structuur en een andere inhoud.

NoordWest8 wil tijdens deze ALV graag in alle openheid met haar leden in gesprek over hoe er de komende periode effectief gewerkt kan blijven worden aan de versterking van Noordwest Holland. Juist in een periode als deze, met voorzichtige positieve ontwikkelingen, moet er op alle fronten keihard en met gesloten geledingen gewerkt blijven worden aan de opbouw van onze regio. NoordWest8 heeft een strategie ontwikkeld op basis waarvan dit de komende periode op een succesvolle manier georganiseerd kan worden.

Om deze strategie aan de leden te kunnen presenteren, is de geplande netwerkbijeenkomst van 9 december 2009 samengevoegd met de ledenvergadering tot een buitengewone ALV, die voornamelijk zal gaan over de toekomst van NW8. De leden van NoordWest8 zullen op korte termijn worden uitgenodigd. (Bron: NW8)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl