Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 21 januari 2010 Minister Ter Horst bij Provinciale Statenvergadering Noord-Holland over profielschets commissaris op 26 januari 2010

Dinsdag 26 januari 2010 wisselen Provinciale Staten van Noord-Holland in een extra openbare vergadering van gedachten over de conceptprofielschets voor de nieuwe commissaris van de Koningin van Noord-Holland.

De vergadering vindt plaats in aanwezigheid van de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Ter Horst.

Aansluitend stellen de Staten de profielschets vast en overhandigt de voorzitter deze aan de minister. De vergadering van 26 januari begint om 19.00 uur en wordt gehouden in de Statenzaal van het provinciehuis in Haarlem.

Na afloop van de vergadering, rond 20.00 uur, beantwoorden minister Ter Horst en de voorzitter van de vertrouwenscommissie, de heer C. Loggen, vragen van de pers. De vergadering over de profielschets in aanwezigheid van de minister zou aanvankelijk dinsdag 12 januari plaatsvinden. Het debat over het rapport van de commissie Davids verhinderde echter de komst van de minister, waarna een nieuwe datum werd bepaald.

Meer informatie over de procedure nieuwe commissaris van de Koningin is te vinden op www.noord-holland.nl (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl