Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 15 februari 2010 Provincie Noord-Holland zoekt creatieve ideeën van jongeren

Na het succes van vorig jaar roept de provincie Noord-Holland jongeren tot 25 jaar opnieuw op om ideeën in te sturen voor leuke, zinvolle activiteiten in hun provincie. De beste ideeën worden beloond met een bedrag van maximaal 3.000 euro voor de uitvoering van het idee.

Jongeren kunnen hun idee kort en krachtig op de website omschrijven en worden gevraagd hun project te presenteren. Door een eigengemaakt filmpje van maximaal 1 minuut, op bijvoorbeeld hun telefoon, dat zowel op YouTube als op de vernieuwde website www.gaanwedoen.tv wordt geplaatst. Alle ideeën zijn welkom, van initiatieven om meer groen in de buurt te krijgen of mensen op een leuke of sportieve manier dichter bij elkaar te brengen tot ideeën voor muziekprojecten, creatieve workshops of culinaire initiatieven.

Jongeren kunnen van 15 februari tot en met 21maart hun ideeën insturen. Van 27 maart tot en met 4 april kan iedereen vervolgens via de website www.gaanwedoen.tv een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete ideeën. De winaars krijgen een bedrag om het idee uit te voeren met een maximum van Ä 3.000,- per project. Zij krijgen hulp van een coach bij de uitvoering van hun idee. Hoe meer jongeren met goede initiatieven komen, hoe beter. Er is in totaal Ä 25.000 beschikbaar, dus er zullen zeker 8 ideeën winnen.

Gaanwedoen.tv is een initiatief van de provincie Noord-Holland in samenwerking met GNR8 Student Generated Media en InHolland. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl