Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 12 maart 2010 Connexxion en Veiligheidsregio Noord-Holland Noord bundelen krachten

De twee ambulancevervoerders in de regio Noord-Holland Noord (Connexxion en Veiligheidsregio) slaan de handen ineen om de nieuwe vergunning voor ambulancevervoer te kunnen bemachtigen.

Aanleiding voor de samenwerking is een besluit van het ministerie dat voortaan slechts n vergunning per regio wordt verstrekt. Dit staat beschreven in de nieuwe Wet ambulancezorg die in de loop van dit jaar in werking treedt.

Woensdag 10 februari 2010 is de coperatieve vereniging bij notariskantoor Van Doorne in Amsterdam officieel opgericht. De krachtenbundeling moet leiden tot een ijzersterke combinatie, met als hoofddoel dat hoogwaardige en kwalitatieve ambulancezorg in onze regio wordt gegarandeerd. Het is in ons land tamelijk bijzonder dat een private en een publieke partij de handen ineen slaan. Daarmee wordt voorkomen dat beide in competitie tegen elkaar gaan voor de nieuwe ambulancevergunning.

De ambulancediensten van Connexxion en Veiligheidsregio vullen elkaar op belangrijke terreinen aan. Waar de Veiligheidsregio de goede relaties met partijen zoals ziekenhuizen en centrale huisartsenposten, opschalingen in crisissituaties en meldkamerexpertise tot zijn sterke kant mag rekenen, geldt voor Connexxion dat zij veel kennis en kunde hebben op het gebied van logistiek. Ook met ICT-toepassingen is de private ambulancevervoerder verder. Door deze krachten te bundelen wordt een enorme inhaalslag gemaakt. (Bron: Veiligheidsregio Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl