Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 12 maart 2010 VVD en WR05 vormen op Wieringen de nieuwe coalitie

De dagen na de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010 heeft de fractie van de VVD, als winnaar van de verkiezingen op Wieringen met 5 raadszetels, het initiatief genomen in de coalitievorming en†gesprekken gevoerd met de fracties van de WR05,†de†PvdA en het CDA.

Dit heeft er toe geleid dat met de fractie van WR05 afspraken zijn gemaakt om te komen tot een coalitie. De gemeenteraad van Wieringen telt 13 zetels waarvan de VVD 5 zetels en WR05 4 zetels inneemt. In de gemeenteraadsvergadering van 11 maart 2010 heeft de fractie van de VVD de heer J.C. Koorn en de fractie van WR05 de heer J.J.M. de Waal aan de gemeenteraad voorgedragen voor benoeming tot wethouder. (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl