Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 17 maart 2010 Gedeputeerde Staten Noord-Holland: Voorbereidingsbesluit Wieringerrandmeer ter inzage

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland maken bekend dat Provinciale Staten bij besluit van 15 maart 2010 hebben verklaard dat er op grond van art. 3.26 van de Wet ruimtelijke ordening een inpassingsplan wordt voorbereid voor het gebied Wieringerrandmeer.

De gronden zijn gelegen binnen het plangebied dat is aangegeven op de bij dit besluit horende kaart.

Toelichting

Met het voorbereidingsbesluit wil de provincie Noord-Holland voorkomen dat het gebruik van gronden of bouwwerken wijzigt in een gebruik, waardoor het gebied minder geschikt wordt voor de verwezenlijking van de daaraan bij het plan gegeven bestemming.

Ter inzage

Dit voorbereidingsbesluit treedt in werking op 17 maart 2010. Het besluit en de kaart die daar onderdeel van uitmaakt, liggen vanaf 17 maart ter inzage:

Als u nadere informatie over de stukken wenst, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Holland, Postbus 3007, 2001 DA Haarlem, Tel. 023 5144017. Voor het provinciehuis geldt dat de stukken na afspraak kunnen worden ingezien.

Het besluit is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt de stukken ook vinden op www.noord-holland.nl

Inspraak

Dit is een bekendmaking. Het is niet mogelijk een inspraakreactie te geven, bezwaar te maken of beroep in te stellen tegen dit besluit. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl