Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 06 april 2010 Gemeentereiniging Texel staakt niet

De gezamenlijke vakbonden (ABVA/KABO en CNV) hebben gemeentelijke reinigingsdiensten in Nederland opgeroepen deel te nemen aan een landelijke staking om aandacht te vragen voor de salarisindexering van ambtenaren. Het verzoek is om een volle week geen huisvuil op te halen, niet te vegen en geen andere reinigingstaken uit te voeren. Medewerkers van het team Reiniging van de gemeente Texel zijn unaniem van mening dat hiermee mensen gedupeerd worden die geen invloed hebben op de CAO-onderhandelingen van de vakbonden met de regering. Deze klantonvriendelijke actie vinden zij niet de juiste manier om de onderhandelingen te ondersteunen.

Gemeente Texel investeert in het verbeteren van de dienstverlening en de klantvriendelijkheid. Daarom wordt ingezet op een adequate reiniging en ophalen van huisvuil en bedrijfsafval. Er zijn extra inhaaldagen om vuil op te halen voor die dagen dat iedereen vrij is rond Pasen, Hemelvaartsdag en Pinksteren. Er wordt dus extra hard gewerkt in plaats van dat er gestaakt wordt.

Verbeteren dienstverlening

Overheden willen hun dienstverlening verbeteren. Betere dienstverlening en optimale bedrijfsvoering, passend bij de ambities van een moderne lokale overheid. De gemeente Texel deelt die ambitie. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl